cs_image_url

Maak onze gratis competentie test

De eerste stap is het maken van onze gratis competentie test

Met de competentie test breng je jouw softskills helder in kaart.

Wat zijn softskills? Softskills zijn vaardigheden die in veel verschillend beroepen op prijs worden gesteld.  Welke softskills worden gemeten?  Klantgericht, samenwerken, zelfredzaam, analytisch, gedreven en creatief.Na de test weet je welke softskills vooral bij jou horen.  Verwerk deze gegevens in je profiel en je laat daarmee duidelijk zien welke veelgevraagde competenties bij jou passen.

cs_image_url

Geef je profiel een persoonlijke touch

Social media spelen een steeds grotere rol, zowel in je privéleven als in je carrière. Meer dan de helft van de werkgevers checkt het profiel van toekomstige werknemers op social media voordat zij iemand aannemen, en vaak zelfs al voordat het sollicitatiegesprek plaatsvind. Laat zien wie je bent. Deel je social media gegevens, vul het fotoboek en creëer een sfeer die alleen jij kan maken! Wees je zelf en dan ben je al onderscheidend genoeg!


 

cs_image_url

Maak een korte video boodschap

Maak persoonlijk videoboodschap. Het is bewezen uit onderzoeken dat steeds meer werkgevers liever een filmpje bekijken dan een saaie brief en CV lezen. Je zult zien dat de sollicitatie hierdoor een stuk origineler en persoonlijker wordt. Daarnaast is het ook het een goed idee om in de sollicitatie niet alleen tekst, maar ook beeld en video te gebruiken. Het is namelijk algemeen bekend dat (bewegend) beeld het oog trekt, we zijn nu eenmaal visueel ingesteld. Daarnaast kost beeld kijken minder moeite dan lezen en is het makkelijker te onthouden. Dus wil je opvallen? Doe dat dan met beeld.


 


cs_image_url

Laat weten hoe jouw droombaan eruit moet gaan zien

Uiteraard kan je ook een aantal stappen overslaan maar wij adviseren je alle stappen te nemen om zo het meeste succes te behalen voor het vinden van jouw nieuwe droombaan.