Alle mogelijkheden op een rij

JobBook, de eenvoudigste manier van solliciteren.

cs_image_url

JobBook heeft alle opties in huis

JobBook heeft alle opties in huis. Via 1 login kun je eenvoudig met de gehele arbeidsmarkt communiceren. We slaan alleen het werving en selectie proces over want dat doe jij zelf. ‘’Jij kunt jezelf namelijk het best verkopen toch?”

Direct in contact komen met een recruiter

Grotere bedrijven maken liever gebruik van een recruiter voor de eerste selectie. Voorkom onnodig veel inschrijving op dit soort sites. Wij hebben contact met veel gerenommeerde recruitment partijen en brengen je daar graag onder de aandacht.

cs_image_url

cs_image_url

Direct onder de aandacht bij de werkgever

Wij zorgen dat je Profielschets zichtbaar wordt in onze database indien er een match is met jouw Profielschetsen de wensen van de werkgever. Om extra snel succes te boeken sturen wij dagelijks een overzicht van geschikte kandidaten naar werkgevers. Zo ben en blijf je altijd onder de aandacht bij de juiste partijen.

Direct onder de aandacht bij een detacheeerder

Detachering wordt vooral door pas afgestudeerde professionals gezien als dé manier om de arbeidsmarkt te verkennen. Het is vaak moeilijk vast te stellen welke baan echt bij je past en detachering geeft je de kans om in de praktijk te ervaren welke omgeving het beste bij je past. Gedetacheerde medewerkers kunnen in overleg met het detacheringsbureau een meerjarenplan opstellen en er wordt gekeken naar functies die bij de kandidaat passen. Zo kan in relatief korte tijd veel werkervaring worden opgedaan en wordt een medewerker voor veel bedrijven interessant.

cs_image_url

cs_image_url

Direct onder de aandacht bij een uitzendbureau

Wil je liever direct aan de slag voor een bepaalde periode of vind je het leuk om steeds ergens anders te werken, dan is er voldoende aanbod via onze aangesloten uitzendbureaus.

Direct onder de aandacht bij een headhunter

Specialistische en hogere kaderfuncties worden meestal bezocht door een headhunter om je vervolgens onder te brengen bij een nieuwe werkgever. Wil je onder de aandacht komen bij een headhunter kies dan voor deze optie. In ons netwerk zijn diverse headhunters aangesloten met een prachtige portefeuille met uitdagende jobs.

cs_image_url

cs_image_url

reageer zelf op een leuke vacature

Zie je een leuke vacature staan maar ben je nog niet benaderd door de werkgever? Stuur dan je Profielschets door naar de werkgever. Op deze manier wordt solliciteren heel makkelijk.

Direct onder de aandacht bij een erkend leerbedrijf

Ben je opzoek naar een leuke stageplaats, geef dan je voorkeuren aan ons door en wij stellen je graag voor aan de diverse leerbedrijven. Jij kunt vervolgens online zien welke bedrijven er interesse hebben getoond en online contact met ze opnemen.

cs_image_url

cs_image_url

Kom onder de aandacht bij bedrijven waar je wilt afstuderen

Zoek je een leuke afstudeerplek? Stuur dan je Profielschets naar een erkend leerbedrijf. Wie weet kun je er wel direct aan de slag! De software van JobBook zoekt ook naar de perfecte match op basis van jouw Profielschets en zal je vervolgens voordragen bij de desbetreffende bedrijven.